آشپزباشی- سیما باشی زاده
پیاز را در روغن سرخ نمائید و نان كوبیده را در شیر حل كنید. آنگاه در ظرف مناسبی، پیاز سرخكرده، مایه نان، نمك، فلفل، جعفری، بیكینگ پودر و گوشت را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.
سپس زردههای تخممرغ را به مایه بیفزائید. بعد سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. آنگاه به مایه افزوده و مخلوط نمائید.
حالا ظرف مناسبی را چرب كنید و مایه را در آن بریزید و رویش را صاف كنید.
اكنون در ظرف دیگری، مقداری آب بریزید و ظرف حاوی مایه را درون آن بگذارید و به مدت 1 ساعت در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید تا مایه سوفله خودش را بگیرد. بعد آن را از فر خارج كنید و به دلخواه تزئین نمائید.