آشپزباشی
یك لیتر آب را بجوشانید و چند عدد هویج، كرفس، لیموترش، سیر با پوست و مقداری سركه سفید را در آن بریزید.
میگو را در آبكش فلزی بریزید و درون آب جوش بگذارید، پس از 20 ثانیه میگو را از آب درآورید و پوست و رودهی سیاه آن را بگیرید.
آنگاه میگو را در قدری كره تفت دهید و به مدت یك ساعت درون سس پرتقال قرار دهید تا مزهدار شود.
اكنون میگو را در ظرف مناسبی بریزید و با سس و پیازچه تزئین نمائید.
روش تهیهی سس پرتقال
سركهی سفید، عسل، سویا سس، خلال پرتقال، آب پرتقال و ادویهها را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه بجوشانید تا سس آماده شود.