آشپزباشی
ماكارونی را در قابلمه جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و روی هوله كاغذی بریزید تا رطوبتش گرفته شود. حالا در تابه بزرگی روغن بریزید و با حرارت ملایم داغ كنید؛ طوری كه اگر یك تكه نان داخلش بیندازید ظرف 50 ثانیه طلائی رنگ شود.
اكنون ماكارونی را در چند نوبت درون روغن داغ فرو ببرید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه پف كند و ترد شود، در آن نگه دارید. آنگاه روی هوله كاغذی روغنش را بگیرید و گرم نگه دارید. حالا مخلوط سبزی را گرم كنید و هنگام پذیرائی، ماكارونی را در بشقاب یا دیس مورد نظر بریزید و سبزیها را رویش بریزید و سس بیفزائید.
روش تهیه سس بادام زمینی
كره بادام زمینی، شكر، سیر، شیر نارگیل، سویاسس و سس چیلی را، در تابه مناسبی بریزید و با حرارت ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه، همه مواد را با هم مخلوط كنید.