Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

ماكارونی سوخاری و سبزی‌ها

ماكارونی سوخاری و سبزی‌ها

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماكارونی نازك و تخم مرغی  315 گرم

 

روغن مایع برای سرخ كردن  به میزان لازم

 

مخلوط نخودفرنگی، قارچ، براكلی و فلفل دلمه‌ای رنگی پخته  500 گرم

 

 

مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی

 

كره بادام زمینی  200 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای  1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

شیره‌ نارگیل  375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

سویاسس  2 قاشق سوپخوری

 

سس چیلی تند  2 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

ماكارونی‌ را در قابلمه جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و روی هوله كاغذی بریزید تا رطوبتش گرفته شود. حالا در تابه بزرگی روغن بریزید و با حرارت ملایم داغ كنید؛ طوری كه اگر یك تكه نان داخلش بیندازید ظرف 50 ثانیه طلائی‌ رنگ شود.

اكنون ماكارونی را در چند نوبت درون روغن داغ فرو ببرید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه پف كند و ترد شود، در آن نگه دارید. آن‌گاه روی هوله كاغذی روغنش را بگیرید و گرم نگه دارید. حالا مخلوط سبزی را گرم كنید و هنگام پذیرائی، ماكارونی را در بشقاب یا دیس مورد نظر بریزید و سبزی‌ها را رویش بریزید و سس بیفزائید.

روش تهیه سس بادام زمینی

كره بادام زمینی، شكر، سیر، شیر نارگیل، سویاسس و سس چیلی را، در تابه مناسبی بریزید و با حرارت ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه، همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماكارونی سوخاری و سبزی‌هاماکارونی سوخاریماکارونی و سبزیآموزش ماکارونی سوخاریروش تهیه ماکارونی سوخاری تعداد بازديد: 1254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است