تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
قالب پای را به قطر 24 سانتیمتر چرب كنید، روی خمیرهای فیلو كره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آنگاه مواد میانی را فراهم كنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید.
سپس تخممرغها، شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی كیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: كره و روغن مایع را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید.
سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمك، فلفل و آویشن را با هم مخلوط كنید.