Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

رولت كرپ، اسفناج و فلفل

رولت كرپ، اسفناج و فلفل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

تخم مرغ كمی زده شده با چنگال 3 عدد

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

اسفناج خردكرده 250 گرم

 

مواد لازم میانی

 

خامه 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرد ه و تفت داده 400 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

آرد را در كاسه‌ای بریزید، تخم مرغ‌ها، روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدست شود.

آن‌گاه اسفناج را در پارچه‌ای بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. بعد آن را به مایه بیفزائید.

حالا تابه‌ی مناسبی را چرب كنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

اكنون هر بار 3 قاشق سوپخوری از مایه، درون تابه بریزید و هر دو طرف آن را بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

كرپ‌ها را- همچنان كه داغ است- رول كنید و كنار بگذارید تا خنك شوند.

سپس كرپ‌ها را باز كنید و از مواد میانی رویشان بمالید و دوباره آن‌هارا بپیچید.

حالا رول‌ها را به عرض 2 سانتیمتر ببرید، رویشان را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

این پیش‌غذا را، خنك میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

نكته‌ی خواندنی

اسفناج دارای انواع ویتامین و مواد معدنی می‌باشد.

اسفناج مانند دیگر برگ‌های زرد تیره منبع خوبی از بتاكاروتن و آنتی اكسیدان قوی ضدبیماری است و خطر پیشرفت آب مروارید را كاهش می‌دهد.

 

برچسب ها: رولت اسفناجآموزش آشپزیانواع رولتآموزش رولتآشپزباشیرولت کرپدستور تهیه کرپ تعداد بازديد: 1682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است