آشپزباشی- ماه منیر نوری
آرد را در كاسهای بریزید، تخم مرغها، روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدست شود.
آنگاه اسفناج را در پارچهای بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود. بعد آن را به مایه بیفزائید.
حالا تابهی مناسبی را چرب كنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
اكنون هر بار 3 قاشق سوپخوری از مایه، درون تابه بریزید و هر دو طرف آن را بپزید تا طلائیرنگ شود.
كرپها را- همچنان كه داغ است- رول كنید و كنار بگذارید تا خنك شوند.
سپس كرپها را باز كنید و از مواد میانی رویشان بمالید و دوباره آنهارا بپیچید.
حالا رولها را به عرض 2 سانتیمتر ببرید، رویشان را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
این پیشغذا را، خنك میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را، در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
نكتهی خواندنی
اسفناج دارای انواع ویتامین و مواد معدنی میباشد.
اسفناج مانند دیگر برگهای زرد تیره منبع خوبی از بتاكاروتن و آنتی اكسیدان قوی ضدبیماری است و خطر پیشرفت آب مروارید را كاهش میدهد.