آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
میگوهای پاك كرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید.
سپس میگوهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیهی خمیر تمپورا
آرد، بیكینگپودر، نمك، زردهی تخممرغ و آب یخ را در كاسهی مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط كنید.
آنگاه مایهی فراهمكرده را به مدت تقریبی 20دقیقه، در یخچال نگه دارید.
روش تهیهی سس
آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شكر را در شیشه بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.