تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و آن را به مرغ بیفزائید و مخلوط سازید. آنگاه هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده، روی نان بگذارید، رویش فلفل دلمهای بگذارید و به ترتیب پیازچه، پنیر و گشنیز بریزید.
حالا نان را روی این مواد تا كنید و رویش روغن زیتون بمالید. اكنون دو طرف نان را در تابه گریل برشته كنید.
روش تهیه سس مخصوص: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوجهفرنگی، فلفل سبز تند، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید.
حالا نمك، ارگانو و زیره را افزوده و تفت دهید. سپس آب و سركه را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا سس 10دقیقه بجوشد. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینكه سس قدری خنك شد، آن را پوره كنید.