آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
بلدرچینها را پاك كنید و همراه با نمك، فلفل، آبلیمو، زعفران و زیره در كاسه مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
آنگاه كره را در تابه مناسب و جاداری بریزید و روی اجاق قرار دهید.
بلدرچینها را در تابه بچینید، درش را ببندید و با حرارت ملایم بپزید. اینك بلدرچینها را از تابه درآورید و كرفس، سیر، فلفل دلمهای و كدو را در همان تابه بریزید و یك دقیقه تفت دهید.
حالا آب مرغ را بیفزائید و سبزی را 10 دقیقه بپزید. سپس ژامبون را به شكل نوار ببرید و دور بلدرچینها بپیچید. اكنون خامه را به سبزی پخته بیفزائید، بلدرچینها را رویش قرار دهید و تابه را 15 دقیقه در فر بگذارید تا بلدرچینها قدری برشته شوند.
آنگاه سبزی را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و بلدرچینها را رویش قرار دهید.