آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زردههای تخممرغ، سویا سس، نمك، فلفل سیاه و قرمز را در كاسهی كوچكی بریزید و قدری با چنگال بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس میگو را همراه با یك قاشق چایخوری نمك درون آب جوش بریزید و بعد از 2 دقیقه در آبكش بریزید و كنار بگذارید.
اینك قارچ را در روغن تفت دهید و بعد در آبكش بریزید.
آنگاه نخودفرنگی، میگو، جعفری و قارچ را با هم مخلوط كنید و آن را در 4 كاسهی سوپخوری بریزید.
حالا آب مرغ را بجوشانید و مخلوط زردههای تخممرغ را بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخممرغ بپزد و آن را در كاسههای سوپخوری بریزید.