تحریریه ماهنامه آشپزباشی –ایران كوهستانی
برنج را با نمك و آب بخیسانید، بپزید و آبكشی كنید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پوره گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس گوجهفرنگی خرد كرده، سیاهدانه و پودر فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید.
حالا باقیمانده روغن را در تابه دیگری بریزید و قارچ را با حرارت تند، در آن تفت دهید تا طلائیرنگ شود. اكنون قارچ را به مخلوط گوجهفرنگی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا برنج، نمك، فلفل و آبلیمو را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شود. اینك پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.