آشپزباشی - زاهد مرادی
فیله مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك را در كاسه مناسبیبريزيد و مخلوط كنيد و 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود.
آنگاه پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا پياز سبك شود. حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد.
سپس فیله مرغ و سس سويا را بيفزائيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد. اكنون درون نانها را با سس آغشته نمائيد و از مواد فراهم كرده رويش بريزيد و در صورت دلخواه با براکلی آن را بيارائيد.
روش تهیه سس كاری شيرين: كره و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد، پيوسته هم بزنيد تا پياز نرم و سبك شود.
آنگاه سير و آرد را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا ادویه كاری و آب مرغ را بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد، تا سس غليظ شود.
در انتها خامه و سيب را اضافه كنيد و قدری ديگر سس را بپزيد. اينك سس را از روی حرارت برداريد.