تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه چیلی، زنجفیل و سیر را افزوده و تفت دهید. سپس نمك و ادویهها را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی و گوجهفرنگی را نیز اضافه کنید و سس را بجوشانید. آنگاه مرغ را درون این سس بریزید و بگذارید مرغ بپزد. سپس مرغ را همراه با برنج، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.
روش تهیه برنج زعفرانی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه برنج، نمك و زعفران را افزوده و مخلوط كنید. حالا آب مرغ را درون برنج بریزید و آن را بپزید.