آشپزباشی
ابتدا در ظرف مناسبی، روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید و فیلهها را در آن تفت دهید. حالا فیله سرخكرده را از روغن جدا سازید و روغن اضافی را بیفزائید.
پیاز را تفت دهید تا قدری نرم شود. آنگاه سیر و بعد پوره گوجهفرنگی را اضافه كنید. مخلوط به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود. اینك گشنیز، گوشت سرخكرده و پنیر را بیفزائید.
اكنون روی خمیر فیلو كره بمالید، خمیر دیگری را روی آن قرار دهید و كره بمالید. از مواد فراهم كرده در مركز خمیر بریزید و از اطراف آن را جمع كنید تا مطابق شكل، به صورت گل در هم پیچیدهای درآید.
دوباره رویش كره بمالید، در سینی فر بچینید، و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح خمیر كاملاً طلائی رنگ شود.