Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 16:39

کروکت اسپاگتی

کروکت اسپاگتی

shooroshirin6

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد کرده 40 گرم

 

گوشت چرخکرده 200 گرم

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نخود فرنگی پخته 50 گرم

 

اسپاگتی خرد کرده 500 گرم

 

نمک به میزان لازم

 

زعفران 1 پینچ

 

پنیر پارمسان رنده کرده 100 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

پنیر موزارلای مکعبی خرد کرده 100 گرم

 

آرد 150 گرم

 

آب 360 میلی لیتر

 

خرده نان 500 گرم

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، نخود‌فرنگی و قدری آب را به مایه گوشتی اضافه نمائید و بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

اینک آن را کنار بگذارید تا سرد شود. حالا اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش، نمک و زعفران بپزید و آبکشی کنید. سپس اسپاگتی را در ظرف مناسبی بریزید و قدری روغن رویش بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

بعد پنیر پارمسان، نمک، فلفل و زرده تخم‌مرغ‌ها را به اسپاگتی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک هربار قدری از اسپاگتی بردارید، وسط هر کدام از مایه گوشتی و تکه‌ای از پنیر بگذارید و آن را به شکل توپ درآورید.

توپ‌ها را در سینی بچینید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آرد و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود.

توپ‌های فراهم کرده را ابتدا در این مخلوط و سپس در خرده‌نان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. توپ‌های اسپاگتی را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.  

 

برچسب ها: اسپاگتیانواع کروکتکروکت اسپاگتیآموزش کروکتکراکت پاستا تعداد بازديد: 1243 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است