آشپزباشی- مریم نویدی زاده
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، نخودفرنگی و قدری آب را به مایه گوشتی اضافه نمائید و بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
اینک آن را کنار بگذارید تا سرد شود. حالا اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش، نمک و زعفران بپزید و آبکشی کنید. سپس اسپاگتی را در ظرف مناسبی بریزید و قدری روغن رویش بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
بعد پنیر پارمسان، نمک، فلفل و زرده تخممرغها را به اسپاگتی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک هربار قدری از اسپاگتی بردارید، وسط هر کدام از مایه گوشتی و تکهای از پنیر بگذارید و آن را به شکل توپ درآورید.
توپها را در سینی بچینید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آرد و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید تا حبابهائی در آن ایجاد شود.
توپهای فراهم کرده را ابتدا در این مخلوط و سپس در خردهنان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. توپهای اسپاگتی را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.