آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز و سیر را بیفزائید و 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس رب گوجهفرنگی، بادمجان و قارچ را بیفزائید و 10 دقیقه مواد را تفت دهید تا بادمجان نیمپز شود.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید، كیپر، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا مواد فراهم كرده خنك شود.
اكنون 16 عدد قالب مافین به گنجایش 80 میلیلیتر را چرب كنید و كنار بگذارید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و دایرههائی به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید و در قالبهای مافین بگذارید.
سپس از مایهی فراهم كرده داخلشان را پر كنید و دایرههای دیگری از خمیر به قطر 8 سانتیمتر، رویشان بگذارید.
لبههای خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزید!
حالا كلوچهها را در فر گرم شده با دمای 220 درجهی سانتیگراد و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف خمیر طلائی رنگ شود، بپزید.