Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

رول‌های اسفناج و مرغ

رول‌های اسفناج و مرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

سینه مرغ 2 عدد (هر یك 180 گرم)

اسفناج خرد كرده یك دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده كرده یك چهارم پیمانه

كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری

خرده نان  یك چهارم پیمانه

آرد 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آب مرغ 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

شیر 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

سینه مرغ را بین دو كیسه نایلونی بگذارید و با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. آن‌گاه  نیمی از مخلوط اسفناج و پنیر را رویش بگذارید و آن را رول كنید. حالا رول‌های مرغ را با خلال دندان محكم كنید تا باز نشوند و آن را ابتدا در 1 قاشق سوپخوری از كره آبكرده و سپس در خرده نان بغلتانید.

اكنون رول‌های مرغ را در ظرف مناسب و چربكرده‌ای بچینید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه باقیمانده كره، آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آب مرغ و شیر را كم‌كم به آن بیفزائید و آن را روی اجاق قرار دهید.

اینك سس را پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندكی غلیظ شود. اكنون رول‌های مرغ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید، خلال دندان را درآورید و سس فراهم كرده را رویش بریزید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجمواد لازم رول‌ اسفناج و مرغروش تهیه رول‌ اسفناج و مرغرول اسفناجرول مرغ تعداد بازديد: 1660 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است