تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
سینه مرغ را بین دو كیسه نایلونی بگذارید و با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. آنگاه نیمی از مخلوط اسفناج و پنیر را رویش بگذارید و آن را رول كنید. حالا رولهای مرغ را با خلال دندان محكم كنید تا باز نشوند و آن را ابتدا در 1 قاشق سوپخوری از كره آبكرده و سپس در خرده نان بغلتانید.
اكنون رولهای مرغ را در ظرف مناسب و چربكردهای بچینید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه باقیمانده كره، آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آب مرغ و شیر را كمكم به آن بیفزائید و آن را روی اجاق قرار دهید.
اینك سس را پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندكی غلیظ شود. اكنون رولهای مرغ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید، خلال دندان را درآورید و سس فراهم كرده را رویش بریزید.