Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

کیش مرغ و زیتون

کیش مرغ و زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آرد  150 گرم

کره سرد (خرد کرده) 50 گرم

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

فیلة مرغ پخته و خرد کرده 150 گرم

خیارشور خرد کرده 60 گرم

ساقه کرفس خرد کرده 1 عدد

زیتون خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

پنیر فتا 100 گرم

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

زیتون، گوجه گیلاسی، جعفری برای تزئین  در صورت دلخواه

آشپزباشی - فاطمه درویش

آرد را به همراه کره سرد در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

آنگاه آب را بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اندکی خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

حالا خمیر را در یک کاسه آردپاشی شده به ضخامت نیم‌سانتی‌متر باز کنید و در قالب‌های چرب‌کرده پهن نمایید.

سپس کیش‌ها را در سینی بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید. اکنون سینی را از فر درآورده و کیش‌ها را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید.

حالا فبله مرغ، خیارشور، ساقه کرفس، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

.سپس از مواد فراهم کرده داخل کیش‌ها بریزید و رویش را با زیتون، گوجه‌ و جعفری بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللغذای فوریآشپزباشیفاطمه درویشغذا با گوشت مرغکیش مرغ و زیتونانواع کیش و تارت تعداد بازديد: 1771 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است