آشپزباشی - فاطمه درویش
آرد را به همراه کره سرد در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
آنگاه آب را بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اندکی خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
حالا خمیر را در یک کاسه آردپاشی شده به ضخامت نیمسانتیمتر باز کنید و در قالبهای چربکرده پهن نمایید.
سپس کیشها را در سینی بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید. اکنون سینی را از فر درآورده و کیشها را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید.
حالا فبله مرغ، خیارشور، ساقه کرفس، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
.سپس از مواد فراهم کرده داخل کیشها بریزید و رویش را با زیتون، گوجه و جعفری بیارائید.