Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

ساندویچ سوسیس

ساندویچ سوسیس

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سوسیس دودی حلقه‌كرده 500 گرم

 

سس مایونز 280 گرم

 

پاپریكا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نان ساندویچی 8 عدد

 

تخم مرغ پخته و حلقه‌كرده 5 عدد

 

برگ تازه‌ی اسفناج 80 گرم

 

پنیر به دلخواه 150 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا سوسیس‌‌ها را در تابه‌ی چربكرده‌ای سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغنش گرفته شود.

حالا، سس مایونز و پاپریكا را در كاسه‌ی كوچكی با هم مخلوط كنید.

نان‌ها را نیز از وسط نصف نمائید و از مایه‌ی سس روی نان‌ها بریزید.

سپس، سوسیس، تخم مرغ، اسفناج و پنیر را روی آن بگذارید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچساندویچغذای پیک نیکیآشپزباشیساندویچ سوسیس تعداد بازديد: 1220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است