آشپزباشی- ماه منیر نوری
ابتدا تمام مواد كرپ را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مایه، یكدست شود. بعد آن را از صافی رد كنید. سپس از این مایه 15 عدد كرپ به قطر 20 سانتیمتر آماده نمائید. كرفس و كلم را ریز خرد كنید و همراه با ذرت و نخود سبز در تابهای بریزید. آنگاه روغن را بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید تا سبزیها كمی نرم شوند حالا از سبزیهای تفت داده، به اندازه یك قاشق غذاخوری داخل هر یك از كرپها بریزید و آن را رول كنید.
اكنون كرپهای پركرده را داخل ظرف نسوز چرب كردهای كنار هم بچینید. اینك در كاسه كوچكی، زردههای تخم مرغ را با سس سفید مخلوط كنید و در ظرف دیگری نیز سفیدههای تخم مرغ را با كمی نمك و فلفل مخلوط سازید و با مفتول دستی بزنید.
حالا سفیدهها را به مخلوط زردههای تخم مرغ بیفزائید و روی كرپها بریزید. سپس پنیر را روی كرپها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.