آشپزباشی – سرور چاووشی
قابلمه بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید.
حالا روغن را در تابه مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ آن تغئیر كند.
آنگاه رب گوجهفرنگی، نمك باقیمانده، فلفل سیاه، فلفل دلمهای، نخودفرنگی و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر، سس بلونیز را تفت دهید. آنگاه اسپاگتی را با سس مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری1: میتوانید از نخودفرنگی كنسروی نیز استفاده كنید.
یادآوری2: در صورت دلخواه میتوانید پس از مخلوط كردن سس بلونیز با اسپاگتی آن را در ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده كرده بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.