آشپزباشی - کیان رنجبر
خمیر را در تابه مخصوص پیتزا پهن کنید، به شکلی که از لبههای بشقاب بیرون باشد. آنگاه سوسیسهای کوچک را با ورقههای پنیر بپوشانید و در لبههای خمیر قرار دهید.
حالا خمیر اضافه را روی رول پنیر و سوسیس برگردانید و لبههای خمیر را به آرامی فشار دهید.
سپس روی سطح خمیر را سس بزنید، یک لایه پنیر بریزید و فیله مرغ را که از قبل با زعفران، نمک، جوز و فلفل سفید مزهدار کردهاید رویش قرار دهید.
اینک فلفل دلمهای و قارچ را نیز بیفزائید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.