Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

پیتزای فانتزی مرغ

پیتزای فانتزی مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

خمیر  پیتزا 4 عدد

سوسیس ژاپنی 16 عدد

پنیر گودا ورقه‌ای  16 ورق

سس پیتزا به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده  400 گرم

فیله مرغ خرد کرده  280 گرم

زعفران به میزان لازم

نمک به میزان لازم

جوز هندی به میزان لازم

فلفل سفید به میزان لازم

فلفل دلمه‌‌ای رنگی 40 گرم

قارچ آبپز ورقه‌ای 100 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

خمیر را در تابه مخصوص پیتزا پهن کنید، به شکلی که از لبه‌های بشقاب بیرون باشد. آن‌گاه سوسیس‌های کوچک را با ورقه‌های پنیر بپوشانید و در لبه‌های خمیر قرار دهید.

حالا خمیر اضافه را روی رول پنیر و سوسیس برگردانید و لبه‌‌های خمیر را به آرامی فشار دهید.

سپس روی سطح خمیر را سس بزنید، یک لایه پنیر بریزید و فیله مرغ را که از قبل با زعفران، نمک، جوز و فلفل سفید مزه‌دار کرده‌اید رویش قرار دهید.

اینک فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز بیفزائید و پیتزا را  در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پیتزاآشپزباشیفست فودکیان رنجبرغذای ایتالیاییپیتزا مرغپیتزا فانتزی تعداد بازديد: 1850 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است