آشپزباشی- فاطمه درویش
نان تست را در ظرف مناسبی بگذارید و قدری آب روی آن بپاشید تا خیس شود. آنگاه آن را بفشارید و آب اضافی را دور بریزید.
حال ماهی، پیاز، سیر، زردچوبه، پودر زنجفیل، گرام ماسالا، گشنیز، تخممرغ، نان خیسانده و پودر نان را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید.
سپس هر بار به اندازهی نارنگی، از مایهی فراهمكرده بردارید و به شكل توپ در آورید. حال كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
اینك كوفتهها را در كره تفت دهید و درون سس گوجهفرنگی بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید.
اكنون سس گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و كوفتهها را رویش بگذارید و با گشنیز بیارائید و میل كنید.
روش تهیهی سس گوجهفرنگی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه گوجهفرنگی و سیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس پاپریكا، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید، در تابه را بگذارید و سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.