آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا در قابلمه مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا را بیفزائید تا بپزد و نرم شود. حالا در قابلمه دیگری آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید، گل كلم را به آب جوشان بیفزائید و 5 دقیقه بپزید، سپس در صافی بریزید.
اینك در كاسه مناسبی كره، پاستا، سس خردل، جوزهندی، اسفناج، گل كلم، نیمی از دانه صنوبر یا آفتابگردان و نیمی از مخلوط پنیرها را تركیب و مخلوط كنید.
اكنون مواد فراهمكرده را بین 6 ظرف چربكرده نسوز به گنجایش 500 میلیلیتر تقسیم كنید، روی آنها را با باقیمانده پنیر و دانه صنوبر یا آفتابگردان بیارائید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و پنیر طلائی رنگ شود.
حالا مقداری سس گوجهفرنگی فراهمكرده روی آن بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: در تابه مناسبی روغن زیتون، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، نمك و فلفل را بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید تا سبزیها نرم شوند.