آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را گرم كنید و پیاز و قارچ را در آن تفت دهید. آنگاه سیر، مرغ، زیره، فلفل قرمز و آویشن را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج، نمك و فلفل را اضافه كنید و دو دقیقهی دیگر، تفت دهید تا اسفناج نرم شود.
خارج از حرارت خامه را به مایه اضافه كنید و مخلوط نمائید. حال یكچهارم از پنیر را روی یكی از ترتیلاها بریزید و نیمی از مخلوط مرغ و اسفناج را رویش بریزید و دوباره یكچهارم از پنیر را روی آن بریزید.
اكنون یك ترتیلای دیگر روی مواد قرار دهید. تابهی مناسبی را چرب كنید و روی حرارت بگذارید و دو طرف كوئیسادیلا را در آن برشته كنید.
به همین ترتیب كوئیسادیلای دیگر را نیز فراهم كنید و هر یك را به 4 قسمت ببرید و در صورت تمایل با خامه میل كنید.
روش تهیهی ترتیلا: آرد، نمك و بیكینگپودر را در كاسهای بریزید و روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
آنگاه خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه، كنار بگذارید.
اینك خمیر را چهار قسمت كنید و هر تكه را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه به شكل دایره درآورید و در تابه، روی اجاق كمی بپزید.
یادآوری: از این جهت كه ترتیلا دوباره روی حرارت پخته میشود در مرحلهی اول آن را زیاد برشته نكنید.
ترتیلا را میتوانید به تعداد زیاد آماده كنید و در كاغذ آلومینیوم و سپس در كیسه فریزر قرار دهید و به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمائید.