Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

بورک مرغ | بورك مرغ و قارچ

بورک مرغ | بورك مرغ  و قارچ

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه بورک مرغ و قارچ به مواد زیر نیاز داریم:

خمیر فیلو 3 ورق

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره آبكرده یا روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

 

مواد لازم میانی

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

 

سینه مرغ پخته و خرد كرده 1 عدد

 

پنیر گودای رنده كرده 150 گرم

 

مواد لازم رویه

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

كنجد و سیاه‌دانه به میزان لازم

 

گروه آشپزی

 طرز تهیه بورک مرغ و قارچ

قالب تارت را به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و یكی از خمیرها را به گونه‌ای در قالب بیندازید كه كف و دیواره آن را بپوشاند و اضافی‌های آن در اطراف قالب قرار بگیرد. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و با شیر و كره مخلوط كنید و روی خمیر بمالید. حالا خمیر دیگری در قالب بیندازید و رویش را با مخلوط سفیده تخم‌مرغ، شیر و كره مرطوب كنید. سپس مواد میانی را در قالب بریزید و خمیر اطراف قالب را روی مواد میانی برگردانید.

اینك با خمیر باقیمانده روی مواد میانی را بپوشانید و به آن فرم دهید تا به شكل زیبائی درآید و اطراف خمیر را به زیر تا كنید. اكنون روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و كنجد و سیاهدانه بپاشید. قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 40-45دقیقه بورك را بپزید.

روش تهیه مایه میانی: قارچ را در تابه‌ا‌ی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید. همینكه مواد خنك شدند، پنیر را بیفزائید.

 

برچسب ها: بورك مرغبورك قارچمواد اولیه بورکبورک مرغ و قارچطرز تهیه بورک مرغدرست کردن بورک مرغ تعداد بازديد: 4613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است