گروه آشپزی
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ
قالب تارت را به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و یكی از خمیرها را به گونهای در قالب بیندازید كه كف و دیواره آن را بپوشاند و اضافیهای آن در اطراف قالب قرار بگیرد. آنگاه سفیده تخممرغ را با چنگال بزنید و با شیر و كره مخلوط كنید و روی خمیر بمالید. حالا خمیر دیگری در قالب بیندازید و رویش را با مخلوط سفیده تخممرغ، شیر و كره مرطوب كنید. سپس مواد میانی را در قالب بریزید و خمیر اطراف قالب را روی مواد میانی برگردانید.
اینك با خمیر باقیمانده روی مواد میانی را بپوشانید و به آن فرم دهید تا به شكل زیبائی درآید و اطراف خمیر را به زیر تا كنید. اكنون روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و كنجد و سیاهدانه بپاشید. قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 40-45دقیقه بورك را بپزید.
روش تهیه مایه میانی: قارچ را در تابهای بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید. همینكه مواد خنك شدند، پنیر را بیفزائید.