آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا نودلها را در آبجوش دارای نمك بپزید، در آبكش بریزید و كنار بگذارید. آنگاه آبلیمو را روی قارچ بریزید و در روغن تفت دهید.
سپس آب مرغ، قارچ، نمك، فلفل، ذرت، سویاسس و پیازچه را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
3 عدد از میگوها را خرد كنید و در سوپ بریزید و 3 دقیقه، بجوشانید. حالا نودل را بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك سوپ را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با میگوی سرخكرده بیارائید.
روش تهیهی خمیر تمپورا
در كاسهی مناسبی آرد، بیكینگپودر، نمك، زردهی تخممرغ و آب را بریزید و به آرامی مخلوط كنید.
آنگاه مایهی فراهمكرده را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
یادآوری: باقیماندهی میگو را در خمیر تمپورا بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.