Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

اِستراتای قارچ

اِستراتای قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 2 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

كدو سبز حلقه‌ای خردكرده 3 عدد

 

قارچ خردكرده 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 180 گرم

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نان سفید برشی(تست) 8 برش

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را در آن تفت دهید.

سپس كدو و قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر همه‌ی موادرا تفت دهید.

حالا پنیر خامه‌ای، خامه، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و خوب هم بزنید تامایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

اكنون نان‌ها را به شكل مكعب‌های كوچك خرد كنید. و نیمی از آن را همراه با مخلوط فلفل و كدو به مایه‌ی تخم‌مرغی بیفزائید.

قالب نسوزی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و باقیمانده‌‌ی نان‌های خردكرده را در آن بریزید.

آن‌گاه مایه‌‌‌ی فراهم كرده را بیفزائید و به مدت تقریبی 30-45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اكنون استراتای قارچ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.

نكات خواندنی

استراتا- Strata- خوراكی از خانواده‌ی كَسرول است. این غذا اصالتاً مربوط به آمریكاست و بیشتر در میان وعده‌ها میل می‌شود.

این خوراك را همچنین می‌توان در رده‌ی كیش و یا فریتاتا نیز قرار دارد.

مواد اصلی این خوراك تكه‌های نان، تخم‌مرغ و پنیر است كه ممكن است انواع گوشت یا سبزی‌ها به آن اضافه شود.

استراتا را می‌توانید در تابه‌ای روی اجاق نیز بپزید. به این ترتیب كه، تابه‌ی نچسبی به قطر 20 سانتیمتر را با روغن مایع كامل چرب كنید.

نان‌های خردكرده را كف آن بچینید و مایه‌ی فراهم‌كرده را روی آن بریزید و روی حرارت بسیار ملایم با درپوش و یا فویل آلومینیوم قرار دهید تا مغزپخت شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچغذای مللاستراتای قارچآموزش استراتاانواع استراتا تعداد بازديد: 1269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است