Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

برنج مخلوط با میوه خشك

برنج مخلوط با میوه خشك

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

 

برنج 300 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

كره 20 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد درشت

 

چوب دارچین 1 عدد

 

سیر له كرده 4 حبه

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال 3 تكه

 

آب مرغ 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

 

برگه زردآلو خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

خرما بدون هسته و خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

كشمش بی‌دانه  یك‌چهارم پیمانه

 

بادام زمینی برشته كرده  یك‌چهارم پیمانه

 

خلال بادام برشته كرده یك‌دوم پیمانه

 

گشنیز خردكرده  یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی –سیما باشی زاده

 

ابتدا برنج را به مدت 10 دقیقه بخیسانید و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه روغن و كره را در قابلمه بزرگی بریزید و روی اجاق داغ كنید. پیاز، چوب دارچین، سیر، زعفران و پودر تخم گشنیز را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

 حالا برنج و پوست پرتقال را بیفزائید و هم بزنید تا برنج به روغن آغشته شود. سپس آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و بگذارید مواد به مدت 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشد.

آن‌گاه قابلمه را از روی حرارت بردارید. باقیمانده مواد را در قابلمه بریزید، مواد را با برنج مخلوط كنید و كنار بگذارید تا آب موجود در قابلمه جذب برنج شود. اكنون پوست پرتقال و چوب دارچین را در آورید و دور بیندازید.

حالا برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: برنج مخلوطآشپزی با میوهبرنج با میوه خشكطرز تهیه برنجآموزش برنج مخلوططرز تهیه برنج مخلوطانواع برنج تعداد بازديد: 1951 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است