آشپزباشی –سیما باشی زاده
ابتدا برنج را به مدت 10 دقیقه بخیسانید و بعد در آبكش بریزید. آنگاه روغن و كره را در قابلمه بزرگی بریزید و روی اجاق داغ كنید. پیاز، چوب دارچین، سیر، زعفران و پودر تخم گشنیز را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا برنج و پوست پرتقال را بیفزائید و هم بزنید تا برنج به روغن آغشته شود. سپس آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و بگذارید مواد به مدت 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشد.
آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید. باقیمانده مواد را در قابلمه بریزید، مواد را با برنج مخلوط كنید و كنار بگذارید تا آب موجود در قابلمه جذب برنج شود. اكنون پوست پرتقال و چوب دارچین را در آورید و دور بیندازید.
حالا برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.