تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
بادمجانها را بشوئید و به كمك پوستكن از طول، به ورقههای نازك ببرید و در آب نمك بخوابانید. آنگاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخممرغ، گوجهفرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط كنید.
اكنون ظرف نسوزی را چرب كنید و بادمجانها را در آن بچینید به گونهای كه كف و دیواره ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجانها از دیواره بلندتر باشد اكنون قدری از مایه فراهمكرده را روی بادمجانها بریزید و یك لایه اسفناج پخته رویش بگذارید.
دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینك با بادمجان كه از دیوارهها بلندتر است روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی كه تا نیمه از آب پر كردهاید، قرار دهید.
حال قالب را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، خوراك را بپزید و با سس میل كنید.