تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شوند. حالا كاری و خردل را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.
سپس سیبزمینی را افزوده و تفت دهید تا سیبزمینی ترد و طلائی رنگ شود. اینك عدس و آب مرغ را درون سوپ بریزید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.
حالا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و سوپ را از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با ماست و گشنیز بیارائید.