آشپزباشی- سیما باشیزاده
برنج را بشوئید و در قابلمهی مناسبی، بریزید.
آنگاه 5 پیمانه آب، زردچوبه، پودر زیره، تخم گشنیز، فلفل و نمك را به آن، بیفزائید و به مدت 1 ساعت بخیسانید.
حالا در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و سیبزمینیها را در آن سرخ كنید.
سپس بادمجان و فلفل دلمهای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اكنون شكر و آبلیمو را اضافه كنید و تابه را از روی اجاق بردارید.
حال این مواد را به برنج بیفزائید، قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، برنج را دم كنید.
اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و رویش را با پلوی زعفرانی و بادام تزئین كنید.