آشپزباشی
روغن زیتون را در تابه بزرگی با كف ضخیم حرارت دهید. سیر را به آن اضافه كنید و با حرارت كم، به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس كیپر، زیتون، فلفل قرمز، نمك و گوجهفرنگی را به آن بیفزائید، در ماهیتابه را نیمه باز بگذارید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
حالا جعفری را به این مخلوط اضافه كنید و دوباره در ظرف را نیمهباز بگذارید و با حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون در قابلمه مناسبی، آب و نمك بریزید و بگذارید جوش بیاید. حالا پاستا را در آن بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شود، بپزید.
بعد پاستا را آبكش كنید، در ظرف مناسبی بریزید و گرم نگهدارید، اینك مواد آماده و پنیر پارمزان رندهكرده را روی پاستا بریزید و با جعفری خردكرده تزئین نمائید و بلافاصله آن را میل نمائید.