تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ماهی را در مخلوط نمك، فلفل و ادویه بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس دو طرف ماهی را در روغن برشته كنید. حالا كدو را از درازا به ورقههای نازك برش دهید و بخارپز كنید.
اینك یك ورق كاغذ روغنی، روی میزكار قرار دهید و ورقههای كدو را روی آن بچینید. اكنون ماهی را روی كدو بگذارید و حلقههای لیمو را روی ماهی قرار دهید. آنگاه كدو را به شكل ضربدری روی ماهی تا كنید. سپس دو طرف كاغذ روغنی را روی آن برگردانید و خوراك را در ظرف نسوزی قرار دهید.
حالا آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پاستای پخته را در ظرف مناسبی بریزید و خوراك كدو و ماهی را با دقت از كاغذ روغنی جدا كنید و روی پاستا قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه ادویه ماهی؛ 2 قاشق سوپخوری ریحان خشك را همراه با 2قاشق سوپخوری شوید خشك، 2 قاشق سوپخوری پودر پیاز، 1 قاشق سوپخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری تخم كرفس كوبیده، 1 قاشق چایخوری ارگانو، یك چهارم قاشق چایخوری پوست لیموی خشك كوبیده و قدری فلفل سیاه مخلوط كنید و در شیشه مناسبی بریزید. بهتر است ادویه را در یخچال نگه دارید.