تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
سر بادمجانها را برش بزنید و با رندهی مخصوص آنها را از درازا به ورقههای نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود 12 ورق بادمجان به دست آید. آنگاه دو طرف بادمجانها نمك بپاشید و به صورت یك لایه، در صافی بچینید و یك ساعت كنار بگذارید.
حالا بادمجانها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.
اكنون به میزان كافی روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. اینك بادمجانها را در روغن سرخ كنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آنگاه سس گوجهفرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یك قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول كنید.
حالا بادمجانهای رولكرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یك قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آنگاه خوراك را 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید. اكنون خوراك را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراك برای پذیرائی، آماده است.
یادآوری1: برای تهیهی مواد میانی؛ همهی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری2: برای تهیهی سس گوجهفرنگی فوری؛ به مجلهی شمارهی 90 آشپزباشی مراجعه فرمائید.