آشپزباشی
ابتدا پیاز و سیر را رنده كنید. بعد گوشت چرخكرده را با پیاز، سیر، جعفری، زیره، خرده نان، آویشن، تخممرغ، نمك و فلفل مخلوط سازید و خوب ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یك تخممرغ از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید. آنگاه در سینی فر چربكرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید.
حالا روی كوفتهها را با پوره سیبزمینی تزئین نمائید. اكنون سس را آماده كنید، در ظرف نسوزی بریزید، كوفتهها را روی آن بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پوره سیبزمینی طلائی رنگ شود.
روش تهیه سس
آرد و روغن را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. بعد رب گوجهفرنگی و نمك را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب را اضافه كنید و هم بزنید تا سس صاف و یكدست شود. حالا سركه و شكر را نیز بیفزائید. هنگامی كه سس غلیظ شد، آماده مصرف است.
روش تهیه پوره سیبزمینی
سیبزمینیها را آبپز كنید و پوستشان را بگیرید. سپس آن را رنده كنید و با شیر، روغن یا كره و نمك مخلوط كنید. بعد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. اكنون پوره سیبزمینی، آماده مصرف است.