Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

برگر ماهی

برگر ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی به دلخواه 600 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پودر سوخاری 50 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد سوخاری حدود 1 پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

فیله‌ی لیمو‌ ترش برای تزئین به تعداد لازم

 

گوجه‌فرنگی برای تزئین به تعداد لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ماهی را در دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً ریز شود.

آن‌گاه پیاز، جعفری، روغن مایع، تخم‌مرغ، پودر سوخاری، پوست لیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شود.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك نارنگی از مایه‌ی فراهم كرده، بردارید و در دست گرد كنید و در آرد سوخاری بغلتانید.

برگرهای ماهی را یك‌ساعت در یخچال نگه دارید.

حال برگرها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با فیله‌ی لیمو و گوجه‌فرنگی بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع برگرآموزش برگردستور پخت ماهیپیش غذاآشپزی دریائیبرگر ماهی تعداد بازديد: 1404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است