آشپزباشی- فاطمه درویش
ماهی را در دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً ریز شود.
آنگاه پیاز، جعفری، روغن مایع، تخممرغ، پودر سوخاری، پوست لیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شود.
سپس هر بار به اندازهی یك نارنگی از مایهی فراهم كرده، بردارید و در دست گرد كنید و در آرد سوخاری بغلتانید.
برگرهای ماهی را یكساعت در یخچال نگه دارید.
حال برگرها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با فیلهی لیمو و گوجهفرنگی بیارائید و میل كنید.