Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

پلو یونانی

پلو یونانی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 3 پیمانه (450 گرم)

 

كره 100 تا 150 گرم

 

ژامبون یا گوشت مرغ خردكرده 500 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خردكرده از هر كدام یك عدد

 

قارچ ورقه خردكرده 300 گرم

 

ذرت شیرین 1 پیمانه

 

نخود فرنگی پخته 1 پیمانه

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا مطابق دستورالعمل‌های گذشته، برنج را آبكش و دم كنید.

بعد یكصد گرم كره روی آن بگذارید.

حالا در تابه‌ی مناسبی 50 گرم كره بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب شود.

آن ‌گاه ژامبون یا مرغ را بیفزائید و كمی تفت دهید.

اینك فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

اكنون ذرت، نخود، پیازداغ، نمك، فلفل و زعفران را اضافه و مخلوط كنید.

حالا تركیب آماده را با چلوی دمكرده مخلوط نمائید و در دیس بكشید و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین كنید.

نكته‌ی خواندنی

گوشت مرغ یك ماده غذائی غنی از پروتئین، آهن، روی و نیاسین می‌باشد.

سعی كنید پوست مرغ را حتماً جدا كنید و در موقع خرید به تازگی آن توجه زیادی داشته باشید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیانواع پلوآشپزی یونانیغذای یونانیآشپزباشیپلو یونانیدستور تهیه پلو یونانی تعداد بازديد: 1255 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است