آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا مطابق دستورالعملهای گذشته، برنج را آبكش و دم كنید.
بعد یكصد گرم كره روی آن بگذارید.
حالا در تابهی مناسبی 50 گرم كره بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب شود.
آن گاه ژامبون یا مرغ را بیفزائید و كمی تفت دهید.
اینك فلفل دلمهای و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقهی دیگر تفت دهید.
اكنون ذرت، نخود، پیازداغ، نمك، فلفل و زعفران را اضافه و مخلوط كنید.
حالا تركیب آماده را با چلوی دمكرده مخلوط نمائید و در دیس بكشید و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین كنید.
نكتهی خواندنی
گوشت مرغ یك ماده غذائی غنی از پروتئین، آهن، روی و نیاسین میباشد.
سعی كنید پوست مرغ را حتماً جدا كنید و در موقع خرید به تازگی آن توجه زیادی داشته باشید.