آشپزباشی - کیان رنجبر
فتوچینی را به مدت 8 دقیقه در آبجوش و نمک بپزید. آنگاه آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و فیلههای مرغ را تفت دهید. قارچ را نیز تفت دهید.
اینک فیله تفت داده، قارچ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس در تابه مناسبی روغن بریزید. پیاز و سیر را قدری تفت دهید. و آرد را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
اکنون آب مرغ و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا تمام مواد فراهم کرده را به همراه فتوچینی، آرد سوخاری، پنیر پارمسان، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.
سپس ظرف نسوزی را چرب کنید و مواد فراهم کرده را درون آن بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک میتوانید غذا را با ریحان تازه و گوجه گیلاسی بیارائید.