تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز و هویج را در آن تفت دهید. حالا پیاز و هویج را از تابه درآورید و مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس مرغ را نیز از تابه خارج کنید و آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی آرد به مشام برسد. اکنون آب مرغ و خردل را با هم مخلوط کنید و کمکم به آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس مرغ، پیاز و هویج را به سس بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مرغ بپزد. اینک زرده تخممرغ، خامه، آبلیمو و ترخون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا سس فراهم کرده را به خوراک بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و همراه با پوره سیبزمینی فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه پوره سیبزمینی: سیبزمینیها را بپزید و همراه با کره و خامه پوره کنید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید به پوره سیبزمینی؛ سیر برشته و له کرده، آب پرتقال، پیازچه خرد کرده، جوز و سبزیجات معطر ریز خرد کرده بیفزائید.