تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ
پوره كدو را در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها و شكر قهوهای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه، دارچین و نمك را بیفزائید و این مخلوط را روی كدو بریزید و هم بزنید.
حالا كاسترد را در 4 ظرف نسوز به گنجایش 125 میلیلیتر بریزید و آنها را در سینی دیواره بلند محتوی آب بچینید به گونهای كه آب تا نیمه ظرفهای نسوز را بپوشاند.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كاسترد را بپزید. اینك مواد رویه را رویش بریزید و25 -30 دقیقه، دیگر در فر بپزید. آنگاه كاسترد را برای پذیرائی با دارچین بیارائید.
روش تهیه مواد اولیه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.