Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

لقمه‌های طلائی مرغ

لقمه‌های طلائی مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 250 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سویاسس 2 قاشق چایخوری

 

سفیده تخم مرغ 1 عدد

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

 

نان سفید ورقه‌ای 6 عدد

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

سویاسس 1 قاشق چایخوری

 

قرص عصاره مرغ یك‌دوم عدد

 

آب یك‌دوم پیمانه

 

پیازچه خرد كرده چند ساقه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فیله مرغ را چرخ كنید، در كاسه‌ای بریزید، آن‌گاه پیاز، سویاسس، سفیده تخم مرغ و آرد ذرت را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اطراف نان‌ها را ببرید و دور بریزید.

سپس نان‌ها را به مكعب‌های 5 میلیمتری خرد كنید. اكنون با دست نمناك، هر بار یك قاشق چایخوری از مخلوط مرغ بردارید و به شكل توپ درآورید و در نان‌های خرد كرده بغلتانید؛ به گونه‌ای كه تمام سطح توپ‌های مرغی از نان پوشیده شود.

سپس توپ‌های آماده را درون سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون آن‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. بعد همراه با سس میل نمائید.

روش تهیه سس: آرد ذرت را در آبلیمو حل كنید، سویاسس را به آن بیفزائید، آن‌گاه قرص عصاره مرغ را خرد كنید، و همراه با آب، به مخلوط بیفزائید. حالا آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و كمی غلیظ شود. در پایان، پیازچه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه جوشیدن، سس را از روی اجاق بردارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشلقمه‌های طلائی مرغلقمه های طلاییلقمه های مرغروش تهیه لقمه های مرغمواد لازم لقمه های مرغ تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است