آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فیله مرغ را چرخ كنید، در كاسهای بریزید، آنگاه پیاز، سویاسس، سفیده تخم مرغ و آرد ذرت را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اطراف نانها را ببرید و دور بریزید.
سپس نانها را به مكعبهای 5 میلیمتری خرد كنید. اكنون با دست نمناك، هر بار یك قاشق چایخوری از مخلوط مرغ بردارید و به شكل توپ درآورید و در نانهای خرد كرده بغلتانید؛ به گونهای كه تمام سطح توپهای مرغی از نان پوشیده شود.
سپس توپهای آماده را درون سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون آنها را در روغن فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. بعد همراه با سس میل نمائید.
روش تهیه سس: آرد ذرت را در آبلیمو حل كنید، سویاسس را به آن بیفزائید، آنگاه قرص عصاره مرغ را خرد كنید، و همراه با آب، به مخلوط بیفزائید. حالا آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و كمی غلیظ شود. در پایان، پیازچه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه جوشیدن، سس را از روی اجاق بردارید.