آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد ذرت، پودر سیر و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه میگوها را در این مخلوط بغلتانید و در صافی بریزید.
سپس به میزان كافی روغن در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را یكییكی در خمیر بنیه بزنید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.
روش تهیهی خمیر بنیه
آرد، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگپودر و نمك را در كاسهی مناسبی، بریزید و آب یا ماءالشعیر را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شلی به دست آید آنگاه رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه، استراحت دهید.
یادآوری: غلظت خمیر بنیه میباید مانند ماست غلیظ باشد.