تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
فیلهی مرغ را با پیاز و سیر بپزید و هنگام پخت اندكی نمك و فلفل به آن بیفزائید. در این میان، پوست بادمجانها را بگیرید و حلقهحلقه كنید. روی بادمجانها نمك بپاشید و در روغن سرخ كنید.
آنگاه ظرف نسوز و مناسبی را بردارید و اندكی سس سفید در آن بریزید. سپس یك ردیف از حلقههای بادمجان رویش بچینید و فیلهی مرغ را روی بادمجان بگذارید.
حالا قدری سس سفید روی مرغ بریزید و پنیر بپاشید. حالا باقیماندهی بادمجانها را روی آن بچینید و با باقیماندهی سس و پنیر، رویش را بپوشانید. اكنون گراتن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.
یادآوری: برای تهیهی سس سفید؛ 75 گرم كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آنگاه 75 گرم آرد به آن بیفزائید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. اكنون قدری نمك و 900 میلیلیتر شیر را كمكم بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید تا قدری غلیظ شود.