Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

خوراك لوبیا و تخم مرغ مكزیكی

خوراك لوبیا و تخم مرغ مكزیكی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

كنسرو لوبیا 450 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

زیره‌ی آسیاب كرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز

 

یك‌چهارم قاشق سوپخوری

 

كنسرو گوجه‌فرنگی 430 گرم

 

فلفل سبز خردكرده 2-4 عدد

 

تخم‌مرغ 4 - 6 عدد

 

پنیر چدار یا گودا رنده كرده یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

فر را با دمای 230 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. كنسرو لوبیا را باز كنید و در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید و كنار بگذارید.

آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زیره و فلفل چیلی را بیفزائید و 2-3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

حالا كنسرو گوجه‌فرنگی را همراه با لوبیا و فلفل سبز به پیازها اضافه كنید و صبر كنید تا مخلوط قدری بپزد و جا بیفتد.

حال 6 ظرف سرامیكی نسوز را چرب كنید و نیمی از حجم ظرف‌ها را با مخلوط لوبیا پر كنید.

آن‌گاه روی هر یك از آنها یك تخم‌مرغ بشكنید و رویش مخلوط لوبیا بریزید. به گونه‌ای كه روی زرده‌ی تخم‌مرغ را نپوشاند و لوبیا فقط روی سفیده‌ی تخم‌مرغ قرار گیرد.

اكنون ظرف‌ها را در فر قرار دهید و 5 دقیقه صبر كنید تا تخم‌مرغ بپزد. حالا قدری پنیر رویشان بریزید و چند ثانیه زیر گریل قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللخوراک تخم مرغخوراك لوبیاآشپزباشیآشپزی مکزیکیغذای مکزیکی تعداد بازديد: 6350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است