آشپزباشی- ایران کوهستانی
فر را با دمای 230 درجهی سانتیگراد گرم كنید. كنسرو لوبیا را باز كنید و در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید و كنار بگذارید.
آنگاه در تابهی مناسبی روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زیره و فلفل چیلی را بیفزائید و 2-3 دقیقهی دیگر تفت دهید.
حالا كنسرو گوجهفرنگی را همراه با لوبیا و فلفل سبز به پیازها اضافه كنید و صبر كنید تا مخلوط قدری بپزد و جا بیفتد.
حال 6 ظرف سرامیكی نسوز را چرب كنید و نیمی از حجم ظرفها را با مخلوط لوبیا پر كنید.
آنگاه روی هر یك از آنها یك تخممرغ بشكنید و رویش مخلوط لوبیا بریزید. به گونهای كه روی زردهی تخممرغ را نپوشاند و لوبیا فقط روی سفیدهی تخممرغ قرار گیرد.
اكنون ظرفها را در فر قرار دهید و 5 دقیقه صبر كنید تا تخممرغ بپزد. حالا قدری پنیر رویشان بریزید و چند ثانیه زیر گریل قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.