آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پنیر را در کاسه مناسبی بریزید، نمک، فلفل و پودر گردو را بیفزائید. آنگاه خمیر فیلو را روی سطح میز پهن کنید. حالا از آن مستطیلهائی به ابعاد 7×14 سانتیمتر برش بزنید و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.
سپس هربار روی خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط پنیر و گردو قرار دهید و به شکل سمبوسه بپیچید و کنار هم در سینی فر قرار دهید.
رویش را با قلمموبه کره آغشته کنید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد برشته کنید.