Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:36

مثلث‌های خمیر فیلو و پنیر

مثلث‌های خمیر فیلو و پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 پنیر موزارلای تازه و رنده کرده 200 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پودر گردو 2 قاشق سوپخوری

 

خمیر فیلو به میزان لازم

 

کره به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پنیر را در کاسه مناسبی بریزید، نمک، فلفل و پودر گردو را بیفزائید. آن‌گاه خمیر فیلو را روی سطح میز پهن کنید. حالا از آن مستطیل‌هائی به ابعاد 7×14 سانتیمتر برش بزنید و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.

سپس هربار روی خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط پنیر و گردو قرار دهید و به شکل سمبوسه بپیچید و کنار هم در سینی فر قرار دهید.

رویش را با قلم‌موبه کره آغشته کنید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد برشته کنید.

 

برچسب ها: مثلث‌های خمیر فیلو و پنیرمثلث فیلوآشپزی با فیلوفیلوی پرکردهمثلث های پنیری تعداد بازديد: 1584 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است