تحریریه ماهنامه آشپزباشی – نفیسه قنبری
گوجهفرنگیها، پیاز، پرك فلفل قرمز، ریحان، سیر، كره، نمك، فلفل سیاه و آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید تا سس گوجهفرنگی بپزد و آبش به یكچهارم پیمانه برسد.
آنگاه به میگوها نمك و فلفل بزنید و در دو قاشق سوپخوری، روغن زیتون تفت دهید. سپس اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش، نمك و یك قاشق سوپخوری روغن زیتون بپزید و آبكشی كنید.
حالا خامه و میگو را به سس گوجهفرنگی بیفزائید و 2 دقیقه، روی حرارت نگه دارید. اكنون اسپاگتی را نیز به سس بیفزائید و مخلوط كنید تا گرم شود. اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و رویش پنیر بپاشید