آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ماست، ادویه تندوری، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید، فیله گوساله را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه روی كاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزهدار شود.
حالا فیله را به سیخ بكشید و روی كبابپز یا منقل، كباب كنید. سپس كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندكی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینك باقیمانده سس را در سس خوری بریزید و همراه با كباب میل كنید.
روش تهیه سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شكر را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود.