تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برشهای بادمجان را به ترتیب در آرد، تخممرغ، خرده نان، پنیر پارمسان و مخلوط نمك، فلفل و ادویه بغلتانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و بادمجانها را به مدت تقریبی 7-10 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ و برشته شوند.
یادآوری1: ادویه ایتالیائی تركیبی است از؛ 2 قاشق سوپخوری جعفری خشك، 1 قاشق چایخوری آویشن، یك چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری برگ بوی خشك و آسیاب كرده، 1 قاشق چایخوری ریحان خشك و 1 قاشق چایخوری نمك كه از این مقدار مواد، در حدود یك چهارم پیمانه ادویه بهدست میآید.
یادآوری2: در صورت دلخواه میتوانید بادمجانها را در روغن داغ سرخ كنید.