Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان خلالی خرد كرده 2 عدد درشت

آرد حدود 75 گرم

تخم مرغ همزده 2 عدد

خرده نان حدود 70 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

ادویه ایتالیائی 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

 

برش‌های بادمجان را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ، خرده نان، پنیر پارمسان و مخلوط نمك، فلفل و ادویه بغلتانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و بادمجان‌ها را به مدت تقریبی 7-10 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ و برشته شوند.

یادآوری1: ادویه ایتالیائی تركیبی است از؛ 2 قاشق سوپخوری جعفری خشك، 1 قاشق چایخوری آویشن، یك چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری برگ بوی خشك و آسیاب كرده، 1 قاشق چایخوری ریحان خشك و 1 قاشق چایخوری نمك كه از این مقدار مواد، در حدود یك چهارم پیمانه ادویه به‌دست می‌آید.

یادآوری2: در صورت دلخواه می‌توانید بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

 

برچسب ها: بادمجان سوخاریآموزش غذاهای سوخاریبادمجانمواد لازم بادمجان سوخاریدستور تهیه بادمجان سوخاری تعداد بازديد: 2594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است