تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
فیلههای مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنید. آنگاه آن را روی میز كار قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا نازك شود.
حالا روی هر یك قدری فلفل و كدو بگذارید، فیله را رول كنید و با خلال دندان محكم نمائید.
سپس آنها را در تابهی مناسبی بچینید، آب مرغ را بیفزائید و روی اجاق بپزید.
اینك رولهای مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس ماست میل كنید.
روش تهیهی سس ماست
ماست، روغن زیتون، پودر سیر، جعفری و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.