آشپزباشی – مژگان فرهنگ
مایهخمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید.
آنگاه روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و باقیمانده آب و مخلوط مایهخمیر و روغن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و مایه میانی را رویش بریزید و با پنیر بپوشانید. حال خمیر را از دو طرف به سمت وسط رول كنید و در سینی قرار دهید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. آنگاه پالمرز را به مدت تقریبی 35 - 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را درتابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. آنگاه اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا آبش كشیده شود.