Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

پالمرز اسفناج و تخم‌مرغ

پالمرز اسفناج و تخم‌مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم

 

شكر1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن مایع 50 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد  حدود 600 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مخلوط پنیر چدار و موزارلا رنده كرده 200 گرم

 

پنیر پارمسان رنده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

اسفناج خردكرده 1800 گرم

 

آرد 75 گرم

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

كره 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ پخته و رنده كرده 2 عدد

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

مایه‌خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به وجود آید.

آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و باقیمانده آب و مخلوط مایه‌خمیر و روغن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

 اینك خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و مایه میانی را رویش بریزید و با پنیر بپوشانید. حال خمیر را از دو طرف به سمت وسط رول كنید و در سینی قرار دهید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. آن‌گاه پالمرز را به مدت تقریبی 35 - 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را درتابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. آن‌گاه اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا آبش كشیده شود.

 

برچسب ها: پالمرزپالمرز اسفناجپالمرز تخم‌مرغطرز تهیه پالمرزآموزش پالمرزمواد اولیه پالمرز تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است